Nottingham Forest vs Newcastle United

Nottingham Forest vs Newcastle UnitedNottingham ForestNewcastle United

⚽ 2024-02-10 – Premier League

 

Nottingham Forest vs Newcastle United Förhandstitt

Matchen mellan Nottingham Forest och Newcastle United kommer att ske den 2024-02-10. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 17:30 GMT. Laget leds av tränare Nuno Espírito Santo och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Newcastle United har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Nottingham Forest – Newcastle United, har Nottingham Forest 1 segrar hemma, medan Newcastle United har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Nottingham Forest: n/a
  • för Newcastle United: n/a

Resultat Mellan Nottingham Forest och Newcastle United

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Nottingham Forest och Newcastle United:

Datum Resultat
2023-12-26 Newcastle United 1 – 3 Nottingham Forest
2023-03-17 Nottingham Forest 1 – 2 Newcastle United
2022-08-06 Newcastle United 2 – 0 Nottingham Forest
2018-08-29 Nottingham Forest 3 – 1 Newcastle United

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Nottingham Forest – Newcastle United.

Nottingham Forest vs Newcastle United Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Nottingham Forest vs Newcastle United Prognoser

Vår förutsägelse för Nottingham Forest vs Newcastle United matchen som spelas i Premier League den 2024-02-10 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Nottingham Forest vs Newcastle United Prognoser

Vår förutsägelse för Nottingham Forest vs Newcastle United matchen som spelas i Premier League den 2024-02-10 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Nottingham Forest vs Newcastle United?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Nottingham Forest vs Newcastle United rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Nottingham Forest vs Newcastle United?