Norrort vs Wetterbygden Stars

Norrort vs Wetterbygden StarsNorrortWetterbygden Stars

🏀 2024-03-09 – Superettan

 

Norrort vs Wetterbygden Stars Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Norrort och Wetterbygden Stars och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Norrort vs Wetterbygden Stars Prognoser

Vår prognos för matchen Norrort vs Wetterbygden Stars som spelas i Superettan den 2024-03-09 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Norrort vs Wetterbygden Stars Prognoser

Vår prognos för matchen Norrort vs Wetterbygden Stars som spelas i Superettan den 2024-03-09 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Norrort vs Wetterbygden Stars?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Norrort vs Wetterbygden Stars, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Norrort vs Wetterbygden Stars Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Norrort vs Wetterbygden Stars som spelas i Superettan kommer att starta klockan 15:00 GMT tid den 2024-03-09. Hemmalaget kommer med 8 segrar på de 24 senaste matcherna som spelats, medan Wetterbygden Stars har ett 0.615 procentuellt facit i vinst på de 26 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Norrort med 1 segrar på hemmaplan, medan Wetterbygden Stars har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Norrort en genomsnittlig poängskillnad på -4.5 poäng, medan Wetterbygden Stars har en genomsnittlig poängskillnad på 5.0 poäng:

  • Norrort: 73.2 poäng i snitt för, 77.7 poäng i snitt mot
  • Wetterbygden Stars: 80.9 poäng i snitt för, 75.9 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Norrort och Wetterbygden Stars

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Norrort och Wetterbygden Stars:

Datum Resultat
2024-02-10 Wetterbygden Stars 81 – 71 Norrort
2023-03-18 Wetterbygden Stars 76 – 101 Norrort
2022-11-20 Norrort 79 – 72 Wetterbygden Stars
2022-01-29 Wetterbygden Stars 91 – 86 Norrort

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Norrort vs Wetterbygden Stars matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Norrort vs Wetterbygden Stars match?