Nice vs Montpellier

Nice vs MontpellierNiceMontpellier

⚽ 2024-03-08 – Ligue 1

 

Nice vs Montpellier Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Nice vs Montpellier Prognoser

Vår förutsägelse för Nice vs Montpellier matchen som spelas i Ligue 1 den 2024-03-08 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Nice vs Montpellier Prognoser

Vår förutsägelse för Nice vs Montpellier matchen som spelas i Ligue 1 den 2024-03-08 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Nice vs Montpellier?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Nice vs Montpellier rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Nice vs Montpellier Förhandstitt

Matchen mellan Nice och Montpellier kommer att ske den 2024-03-08. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare F. Farioli och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Montpellier har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Nice – Montpellier, har Nice 1 segrar hemma, medan Montpellier har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Nice: n/a
  • för Montpellier: n/a

Resultat Mellan Nice och Montpellier

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Nice och Montpellier:

Datum Resultat
2024-02-07 Montpellier 1 – 4 Nice
2023-11-10 Montpellier 0 – 0 Nice
2023-05-27 Montpellier 2 – 3 Nice
2023-01-11 Nice 6 – 1 Montpellier

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Nice – Montpellier.

Vilka är dina kommentarer och tips för Nice vs Montpellier?