New York Knicks vs Minnesota Timberwolves

New York Knicks vs Minnesota TimberwolvesNew York KnicksMinnesota Timberwolves

🏀 2024-01-01 – NBA

 

New York Knicks vs Minnesota Timberwolves Förhandstitt

Matchen New York Knicks vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA kommer att starta klockan 21:00 GMT tid den 2024-01-01. Hemmalaget kommer med 17 segrar på de 31 senaste matcherna som spelats, medan Minnesota Timberwolves har ett 0.767 procentuellt facit i vinst på de 30 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi New York Knicks med 0 segrar på hemmaplan, medan Minnesota Timberwolves har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har New York Knicks en genomsnittlig poängskillnad på 1.9 poäng, medan Minnesota Timberwolves har en genomsnittlig poängskillnad på 6 poäng:

  • New York Knicks: 115 poäng i snitt för, 113.1 poäng i snitt mot
  • Minnesota Timberwolves: 113.4 poäng i snitt för, 107.4 poäng i snitt mot

Resultat Mellan New York Knicks och Minnesota Timberwolves

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan New York Knicks och Minnesota Timberwolves:

Datum Resultat
2023-11-21 Minnesota Timberwolves 117 – 100 New York Knicks
2023-10-15 New York Knicks 112 – 121 Minnesota Timberwolves
2023-03-20 New York Knicks 134 – 140 Minnesota Timberwolves
2022-11-08 Minnesota Timberwolves 107 – 120 New York Knicks

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för New York Knicks vs Minnesota Timberwolves matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

New York Knicks vs Minnesota Timberwolves Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan New York Knicks och Minnesota Timberwolves och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

New York Knicks vs Minnesota Timberwolves Prognoser

Vår prognos för matchen New York Knicks vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA den 2024-01-01 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

New York Knicks vs Minnesota Timberwolves Prognoser

Vår prognos för matchen New York Knicks vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA den 2024-01-01 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på New York Knicks vs Minnesota Timberwolves?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen New York Knicks vs Minnesota Timberwolves, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för New York Knicks vs Minnesota Timberwolves match?