New Orleans Pelicans vs Phoenix Suns

New Orleans Pelicans vs Phoenix SunsNew Orleans PelicansPhoenix Suns

🏀 2024-04-02 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Phoenix Suns Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan New Orleans Pelicans och Phoenix Suns och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

New Orleans Pelicans vs Phoenix Suns Prognoser

Vår prognos för matchen New Orleans Pelicans vs Phoenix Suns som spelas i NBA den 2024-04-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

New Orleans Pelicans vs Phoenix Suns Prognoser

Vår prognos för matchen New Orleans Pelicans vs Phoenix Suns som spelas i NBA den 2024-04-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på New Orleans Pelicans vs Phoenix Suns?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen New Orleans Pelicans vs Phoenix Suns, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

New Orleans Pelicans vs Phoenix Suns Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen New Orleans Pelicans vs Phoenix Suns som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2024-04-02. Hemmalaget kommer med 45 segrar på de 74 senaste matcherna som spelats, medan Phoenix Suns har ett 0.581 procentuellt facit i vinst på de 74 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi New Orleans Pelicans med 1 segrar på hemmaplan, medan Phoenix Suns har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har New Orleans Pelicans en genomsnittlig poängskillnad på 4.9 poäng, medan Phoenix Suns har en genomsnittlig poängskillnad på 2.6 poäng:

  • New Orleans Pelicans: 115.2 poäng i snitt för, 110.3 poäng i snitt mot
  • Phoenix Suns: 116.7 poäng i snitt för, 114.1 poäng i snitt mot

Resultat Mellan New Orleans Pelicans och Phoenix Suns

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan New Orleans Pelicans och Phoenix Suns:

Datum Resultat
2024-01-20 New Orleans Pelicans 109 – 123 Phoenix Suns
2023-07-12 New Orleans Pelicans 82 – 73 Phoenix Suns
2022-12-18 Phoenix Suns 118 – 114 New Orleans Pelicans
2022-12-11 New Orleans Pelicans – Phoenix Suns

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för New Orleans Pelicans vs Phoenix Suns matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för New Orleans Pelicans vs Phoenix Suns match?