New Orleans Pelicans vs Indiana Pacers

New Orleans Pelicans vs Indiana PacersNew Orleans PelicansIndiana Pacers

🏀 2024-03-02 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Indiana Pacers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan New Orleans Pelicans och Indiana Pacers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

New Orleans Pelicans vs Indiana Pacers Prognoser

Vår prognos för matchen New Orleans Pelicans vs Indiana Pacers som spelas i NBA den 2024-03-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

New Orleans Pelicans vs Indiana Pacers Prognoser

Vår prognos för matchen New Orleans Pelicans vs Indiana Pacers som spelas i NBA den 2024-03-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på New Orleans Pelicans vs Indiana Pacers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen New Orleans Pelicans vs Indiana Pacers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

New Orleans Pelicans vs Indiana Pacers Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen New Orleans Pelicans vs Indiana Pacers som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:00 GMT tid den 2024-03-02. Hemmalaget kommer med 35 segrar på de 60 senaste matcherna som spelats, medan Indiana Pacers har ett 0.567 procentuellt facit i vinst på de 60 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi New Orleans Pelicans med 2 segrar på hemmaplan, medan Indiana Pacers har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har New Orleans Pelicans en genomsnittlig poängskillnad på 4.1 poäng, medan Indiana Pacers har en genomsnittlig poängskillnad på 1.9 poäng:

  • New Orleans Pelicans: 116 poäng i snitt för, 111.9 poäng i snitt mot
  • Indiana Pacers: 123.9 poäng i snitt för, 122 poäng i snitt mot

Resultat Mellan New Orleans Pelicans och Indiana Pacers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan New Orleans Pelicans och Indiana Pacers:

Datum Resultat
2024-02-29 Indiana Pacers 123 – 114 New Orleans Pelicans
2022-12-27 New Orleans Pelicans 113 – 93 Indiana Pacers
2022-11-08 Indiana Pacers 129 – 122 New Orleans Pelicans
2022-01-25 New Orleans Pelicans 117 – 113 Indiana Pacers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för New Orleans Pelicans vs Indiana Pacers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för New Orleans Pelicans vs Indiana Pacers match?