Napoli vs Frosinone

Napoli vs FrosinoneNapoliFrosinone

⚽ 2024-04-14 – Serie A

 

Napoli vs Frosinone Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Napoli vs Frosinone Prognoser

Vår förutsägelse för Napoli vs Frosinone matchen som spelas i Serie A den 2024-04-14 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Napoli vs Frosinone Prognoser

Vår förutsägelse för Napoli vs Frosinone matchen som spelas i Serie A den 2024-04-14 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Napoli vs Frosinone?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Napoli vs Frosinone rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Napoli vs Frosinone Förhandstitt

Matchen mellan Napoli och Frosinone kommer att ske den 2024-04-14. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 10:30 GMT. Laget leds av tränare F. Calzona och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Frosinone har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Napoli – Frosinone, har Napoli 1 segrar hemma, medan Frosinone har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Napoli: n/a
  • för Frosinone: n/a

Resultat Mellan Napoli och Frosinone

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Napoli och Frosinone:

Datum Resultat
2023-12-19 Napoli 0 – 4 Frosinone
2023-08-19 Frosinone 1 – 3 Napoli
2019-04-28 Frosinone 0 – 2 Napoli
2018-12-08 Napoli 4 – 0 Frosinone

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Napoli – Frosinone.

Vilka är dina kommentarer och tips för Napoli vs Frosinone?