Monza vs Fiorentina

Monza vs FiorentinaMonzaFiorentina

⚽ 2023-12-22 – Serie A

 

Monza vs Fiorentina Förhandstitt

Matchen mellan Monza och Fiorentina kommer att ske den 2023-12-22. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 19:45 GMT. Laget leds av tränare R. Palladino och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Fiorentina har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Monza – Fiorentina, har Monza 1 segrar hemma, medan Fiorentina har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Monza: n/a
  • för Fiorentina: n/a

Resultat Mellan Monza och Fiorentina

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Monza och Fiorentina:

Datum Resultat
2023-04-23 Monza 3 – 2 Fiorentina
2023-01-04 Fiorentina 1 – 1 Monza
2019-08-18 Fiorentina 3 – 1 Monza
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Monza – Fiorentina.

Monza vs Fiorentina Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Monza vs Fiorentina Prognoser

Vår förutsägelse för Monza vs Fiorentina matchen som spelas i Serie A den 2023-12-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Monza vs Fiorentina Prognoser

Vår förutsägelse för Monza vs Fiorentina matchen som spelas i Serie A den 2023-12-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Monza vs Fiorentina?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Monza vs Fiorentina rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Monza vs Fiorentina?