Monaco vs Valencia

Monaco vs ValenciaMonacoValencia

🏀 2024-03-22 – Euroleague

 

Monaco vs Valencia Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Monaco och Valencia och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Monaco vs Valencia Prognoser

Vår prognos för matchen Monaco vs Valencia som spelas i Euroleague den 2024-03-22 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Monaco vs Valencia Prognoser

Vår prognos för matchen Monaco vs Valencia som spelas i Euroleague den 2024-03-22 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Monaco vs Valencia?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Monaco vs Valencia, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Monaco vs Valencia Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Monaco vs Valencia som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 18:00 GMT tid den 2024-03-22. Hemmalaget kommer med 23 segrar på de 25 senaste matcherna som spelats, medan Valencia har ett 0.600 procentuellt facit i vinst på de 25 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Monaco med 1 segrar på hemmaplan, medan Valencia har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Monaco en genomsnittlig poängskillnad på 11.6 poäng, medan Valencia har en genomsnittlig poängskillnad på 2.0 poäng:

  • Monaco: 85.5 poäng i snitt för, 73.9 poäng i snitt mot
  • Valencia: 82.2 poäng i snitt för, 80.2 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Monaco och Valencia

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Monaco och Valencia:

Datum Resultat
2023-10-06 Valencia 70 – 65 Monaco
2023-03-24 Monaco 90 – 79 Valencia
2022-11-11 Valencia 89 – 84 Monaco
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Monaco vs Valencia matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Monaco vs Valencia match?