Monaco vs Crvena zvezda

Monaco vs Crvena zvezdaMonacoCrvena zvezda

🏀 2024-03-07 – Euroleague

 

Monaco vs Crvena zvezda Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Monaco och Crvena zvezda och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Monaco vs Crvena zvezda Prognoser

Vår prognos för matchen Monaco vs Crvena zvezda som spelas i Euroleague den 2024-03-07 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Monaco vs Crvena zvezda Prognoser

Vår prognos för matchen Monaco vs Crvena zvezda som spelas i Euroleague den 2024-03-07 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Monaco vs Crvena zvezda?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Monaco vs Crvena zvezda, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Monaco vs Crvena zvezda Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Monaco vs Crvena zvezda som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 18:00 GMT tid den 2024-03-07. Hemmalaget kommer med 22 segrar på de 24 senaste matcherna som spelats, medan Crvena zvezda har ett procentuellt facit i vinst på de senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Monaco med 0 segrar på hemmaplan, medan Crvena zvezda har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Monaco en genomsnittlig poängskillnad på 12.0 poäng, medan Crvena zvezda har en genomsnittlig poängskillnad på poäng:

  • Monaco: 86.1 poäng i snitt för, 74.1 poäng i snitt mot
  • Crvena zvezda: poäng i snitt för, poäng i snitt mot

Resultat Mellan Monaco och Crvena zvezda

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Monaco och Crvena zvezda:

Datum Resultat
2023-10-18 Crvena zvezda 76 – 82 Monaco
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Monaco vs Crvena zvezda matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Monaco vs Crvena zvezda match?