Minnesota Timberwolves vs Toronto Raptors

Minnesota Timberwolves vs Toronto RaptorsMinnesota TimberwolvesToronto Raptors

🏀 2024-04-04 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Toronto Raptors Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Minnesota Timberwolves och Toronto Raptors och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Minnesota Timberwolves vs Toronto Raptors Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs Toronto Raptors som spelas i NBA den 2024-04-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Minnesota Timberwolves vs Toronto Raptors Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs Toronto Raptors som spelas i NBA den 2024-04-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Minnesota Timberwolves vs Toronto Raptors?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Minnesota Timberwolves vs Toronto Raptors, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Minnesota Timberwolves vs Toronto Raptors Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Minnesota Timberwolves vs Toronto Raptors som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2024-04-04. Hemmalaget kommer med 51 segrar på de 74 senaste matcherna som spelats, medan Toronto Raptors har ett 0.311 procentuellt facit i vinst på de 74 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Minnesota Timberwolves med 1 segrar på hemmaplan, medan Toronto Raptors har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Minnesota Timberwolves en genomsnittlig poängskillnad på 6.7 poäng, medan Toronto Raptors har en genomsnittlig poängskillnad på -5.7 poäng:

  • Minnesota Timberwolves: 112.9 poäng i snitt för, 106.2 poäng i snitt mot
  • Toronto Raptors: 112.7 poäng i snitt för, 118.4 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Minnesota Timberwolves och Toronto Raptors

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Minnesota Timberwolves och Toronto Raptors:

Datum Resultat
2023-10-26 Toronto Raptors 97 – 94 Minnesota Timberwolves
2023-03-18 Toronto Raptors 122 – 107 Minnesota Timberwolves
2023-01-20 Minnesota Timberwolves 128 – 126 Toronto Raptors
2022-03-31 Toronto Raptors 125 – 102 Minnesota Timberwolves

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Minnesota Timberwolves vs Toronto Raptors matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Minnesota Timberwolves vs Toronto Raptors match?