Minnesota Timberwolves vs San Antonio Spurs

Minnesota Timberwolves vs San Antonio SpursMinnesota TimberwolvesSan Antonio Spurs

🏀 2024-02-28 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs San Antonio Spurs Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Minnesota Timberwolves och San Antonio Spurs och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Minnesota Timberwolves vs San Antonio Spurs Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs San Antonio Spurs som spelas i NBA den 2024-02-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Minnesota Timberwolves vs San Antonio Spurs Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs San Antonio Spurs som spelas i NBA den 2024-02-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Minnesota Timberwolves vs San Antonio Spurs?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Minnesota Timberwolves vs San Antonio Spurs, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Minnesota Timberwolves vs San Antonio Spurs Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Minnesota Timberwolves vs San Antonio Spurs som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:30 GMT tid den 2024-02-28. Hemmalaget kommer med 40 segrar på de 57 senaste matcherna som spelats, medan San Antonio Spurs har ett 0.19 procentuellt facit i vinst på de 58 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Minnesota Timberwolves med 1 segrar på hemmaplan, medan San Antonio Spurs har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Minnesota Timberwolves en genomsnittlig poängskillnad på 7.2 poäng, medan San Antonio Spurs har en genomsnittlig poängskillnad på -8.6 poäng:

  • Minnesota Timberwolves: 113.6 poäng i snitt för, 106.4 poäng i snitt mot
  • San Antonio Spurs: 112.1 poäng i snitt för, 120.7 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Minnesota Timberwolves och San Antonio Spurs

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Minnesota Timberwolves och San Antonio Spurs:

Datum Resultat
2024-01-28 San Antonio Spurs 113 – 112 Minnesota Timberwolves
2023-12-07 Minnesota Timberwolves 102 – 94 San Antonio Spurs
2023-11-11 San Antonio Spurs 110 – 117 Minnesota Timberwolves
2023-04-08 San Antonio Spurs 131 – 151 Minnesota Timberwolves

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Minnesota Timberwolves vs San Antonio Spurs matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Minnesota Timberwolves vs San Antonio Spurs match?