Minnesota Timberwolves vs Milwaukee Bucks

Minnesota Timberwolves vs Milwaukee BucksMinnesota TimberwolvesMilwaukee Bucks

🏀 2024-02-24 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Milwaukee Bucks Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Minnesota Timberwolves och Milwaukee Bucks och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Minnesota Timberwolves vs Milwaukee Bucks Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs Milwaukee Bucks som spelas i NBA den 2024-02-24 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Minnesota Timberwolves vs Milwaukee Bucks Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs Milwaukee Bucks som spelas i NBA den 2024-02-24 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Minnesota Timberwolves vs Milwaukee Bucks?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Minnesota Timberwolves vs Milwaukee Bucks, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Minnesota Timberwolves vs Milwaukee Bucks Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Minnesota Timberwolves vs Milwaukee Bucks som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:00 GMT tid den 2024-02-24. Hemmalaget kommer med 39 segrar på de 55 senaste matcherna som spelats, medan Milwaukee Bucks har ett 0.625 procentuellt facit i vinst på de 56 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Minnesota Timberwolves med 0 segrar på hemmaplan, medan Milwaukee Bucks har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Minnesota Timberwolves en genomsnittlig poängskillnad på 7.3 poäng, medan Milwaukee Bucks har en genomsnittlig poängskillnad på 3.2 poäng:

  • Minnesota Timberwolves: 114 poäng i snitt för, 106.7 poäng i snitt mot
  • Milwaukee Bucks: 122 poäng i snitt för, 118.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Minnesota Timberwolves och Milwaukee Bucks

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Minnesota Timberwolves och Milwaukee Bucks:

Datum Resultat
2024-02-09 Milwaukee Bucks 105 – 129 Minnesota Timberwolves
2022-12-31 Milwaukee Bucks 123 – 114 Minnesota Timberwolves
2022-11-05 Minnesota Timberwolves 102 – 115 Milwaukee Bucks
2022-07-13 Milwaukee Bucks 87 – 75 Minnesota Timberwolves

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Minnesota Timberwolves vs Milwaukee Bucks matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Minnesota Timberwolves vs Milwaukee Bucks match?