Minnesota Timberwolves vs Miami Heat

Minnesota Timberwolves vs Miami HeatMinnesota TimberwolvesMiami Heat

🏀 2023-10-29 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Miami Heat Förhandstitt

Matchen Minnesota Timberwolves vs Miami Heat som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2023-10-29. Hemmalaget kommer med 0 segrar på de 1 senaste matcherna som spelats, medan Miami Heat har ett 1 procentuellt facit i vinst på de 1 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Minnesota Timberwolves med 1 segrar på hemmaplan, medan Miami Heat har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Minnesota Timberwolves en genomsnittlig poängskillnad på -3 poäng, medan Miami Heat har en genomsnittlig poängskillnad på 1 poäng:

  • Minnesota Timberwolves: 94 poäng i snitt för, 97 poäng i snitt mot
  • Miami Heat: 103 poäng i snitt för, 102 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Minnesota Timberwolves och Miami Heat

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Minnesota Timberwolves och Miami Heat:

Datum Resultat
2022-12-27 Miami Heat 113 – 110 Minnesota Timberwolves
2022-11-22 Minnesota Timberwolves 105 – 101 Miami Heat
2022-10-05 Miami Heat 111 – 121 Minnesota Timberwolves
2022-03-13 Miami Heat 104 – 113 Minnesota Timberwolves

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Minnesota Timberwolves vs Miami Heat matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Minnesota Timberwolves vs Miami Heat Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Minnesota Timberwolves och Miami Heat och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Minnesota Timberwolves vs Miami Heat Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs Miami Heat som spelas i NBA den 2023-10-29 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Minnesota Timberwolves vs Miami Heat Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs Miami Heat som spelas i NBA den 2023-10-29 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Minnesota Timberwolves vs Miami Heat?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Minnesota Timberwolves vs Miami Heat, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Minnesota Timberwolves vs Miami Heat match?