Minnesota Timberwolves vs Chicago Bulls

Minnesota Timberwolves vs Chicago BullsMinnesota TimberwolvesChicago Bulls

🏀 2024-04-01 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Chicago Bulls Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Minnesota Timberwolves och Chicago Bulls och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Minnesota Timberwolves vs Chicago Bulls Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs Chicago Bulls som spelas i NBA den 2024-04-01 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Minnesota Timberwolves vs Chicago Bulls Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs Chicago Bulls som spelas i NBA den 2024-04-01 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Minnesota Timberwolves vs Chicago Bulls?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Minnesota Timberwolves vs Chicago Bulls, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Minnesota Timberwolves vs Chicago Bulls Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Minnesota Timberwolves vs Chicago Bulls som spelas i NBA kommer att starta klockan 00:00 GMT tid den 2024-04-01. Hemmalaget kommer med 51 segrar på de 73 senaste matcherna som spelats, medan Chicago Bulls har ett 0.473 procentuellt facit i vinst på de 74 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Minnesota Timberwolves med 1 segrar på hemmaplan, medan Chicago Bulls har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Minnesota Timberwolves en genomsnittlig poängskillnad på 6.8 poäng, medan Chicago Bulls har en genomsnittlig poängskillnad på -1.6 poäng:

  • Minnesota Timberwolves: 113 poäng i snitt för, 106.2 poäng i snitt mot
  • Chicago Bulls: 112.1 poäng i snitt för, 113.7 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Minnesota Timberwolves och Chicago Bulls

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Minnesota Timberwolves och Chicago Bulls:

Datum Resultat
2024-02-07 Chicago Bulls 129 – 123 Minnesota Timberwolves
2023-10-20 Chicago Bulls 105 – 114 Minnesota Timberwolves
2023-03-18 Chicago Bulls 139 – 131 Minnesota Timberwolves
2022-12-19 Minnesota Timberwolves 150 – 126 Chicago Bulls

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Minnesota Timberwolves vs Chicago Bulls matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Minnesota Timberwolves vs Chicago Bulls match?