Minnesota Timberwolves vs Boston Celtics

Minnesota Timberwolves vs Boston CelticsMinnesota TimberwolvesBoston Celtics

🏀 2023-11-07 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Boston Celtics Förhandstitt

Matchen Minnesota Timberwolves vs Boston Celtics som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:00 GMT tid den 2023-11-07. Hemmalaget kommer med 3 segrar på de 5 senaste matcherna som spelats, medan Boston Celtics har ett 1 procentuellt facit i vinst på de 5 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Minnesota Timberwolves med 1 segrar på hemmaplan, medan Boston Celtics har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Minnesota Timberwolves en genomsnittlig poängskillnad på 9.6 poäng, medan Boston Celtics har en genomsnittlig poängskillnad på 18.4 poäng:

  • Minnesota Timberwolves: 109.2 poäng i snitt för, 99.6 poäng i snitt mot
  • Boston Celtics: 126.4 poäng i snitt för, 108 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Minnesota Timberwolves och Boston Celtics

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Minnesota Timberwolves och Boston Celtics:

Datum Resultat
2023-03-16 Minnesota Timberwolves 102 – 104 Boston Celtics
2022-12-24 Boston Celtics 121 – 109 Minnesota Timberwolves
2022-03-27 Boston Celtics 134 – 112 Minnesota Timberwolves
2021-12-28 Minnesota Timberwolves 108 – 103 Boston Celtics

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Minnesota Timberwolves vs Boston Celtics matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Minnesota Timberwolves vs Boston Celtics Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Minnesota Timberwolves och Boston Celtics och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Minnesota Timberwolves vs Boston Celtics Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs Boston Celtics som spelas i NBA den 2023-11-07 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Minnesota Timberwolves vs Boston Celtics Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs Boston Celtics som spelas i NBA den 2023-11-07 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Minnesota Timberwolves vs Boston Celtics?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Minnesota Timberwolves vs Boston Celtics, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Minnesota Timberwolves vs Boston Celtics match?