Milwaukee Bucks vs New York Knicks

Milwaukee Bucks vs New York KnicksMilwaukee BucksNew York Knicks

🏀 2023-11-04 – NBA

 

Milwaukee Bucks vs New York Knicks Förhandstitt

Matchen Milwaukee Bucks vs New York Knicks som spelas i NBA kommer att starta klockan 00:30 GMT tid den 2023-11-04. Hemmalaget kommer med 2 segrar på de 4 senaste matcherna som spelats, medan New York Knicks har ett 0.4 procentuellt facit i vinst på de 5 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Milwaukee Bucks med 2 segrar på hemmaplan, medan New York Knicks har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Milwaukee Bucks en genomsnittlig poängskillnad på -6.7 poäng, medan New York Knicks har en genomsnittlig poängskillnad på 1 poäng:

  • Milwaukee Bucks: 115.3 poäng i snitt för, 122 poäng i snitt mot
  • New York Knicks: 103 poäng i snitt för, 102 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Milwaukee Bucks och New York Knicks

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Milwaukee Bucks och New York Knicks:

Datum Resultat
2023-01-10 New York Knicks 107 – 111 Milwaukee Bucks
2022-12-01 New York Knicks 103 – 109 Milwaukee Bucks
2022-10-29 Milwaukee Bucks 119 – 108 New York Knicks
2022-01-29 Milwaukee Bucks 123 – 108 New York Knicks

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Milwaukee Bucks vs New York Knicks matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Milwaukee Bucks vs New York Knicks Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Milwaukee Bucks och New York Knicks och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Milwaukee Bucks vs New York Knicks Prognoser

Vår prognos för matchen Milwaukee Bucks vs New York Knicks som spelas i NBA den 2023-11-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Milwaukee Bucks vs New York Knicks Prognoser

Vår prognos för matchen Milwaukee Bucks vs New York Knicks som spelas i NBA den 2023-11-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Milwaukee Bucks vs New York Knicks?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Milwaukee Bucks vs New York Knicks, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Milwaukee Bucks vs New York Knicks match?