Milwaukee Bucks vs Memphis Grizzlies

Milwaukee Bucks vs Memphis GrizzliesMilwaukee BucksMemphis Grizzlies

🏀 2023-10-21 – NBA

 

Milwaukee Bucks vs Memphis Grizzlies Förhandstitt

Matchen Milwaukee Bucks vs Memphis Grizzlies som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2023-10-21. Hemmalaget kommer med 2 segrar på de 4 senaste matcherna som spelats, medan Memphis Grizzlies har ett 0.5 procentuellt facit i vinst på de 4 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Milwaukee Bucks med 0 segrar på hemmaplan, medan Memphis Grizzlies har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Milwaukee Bucks en genomsnittlig poängskillnad på -3.8 poäng, medan Memphis Grizzlies har en genomsnittlig poängskillnad på 0.5 poäng:

  • Milwaukee Bucks: 104 poäng i snitt för, 107.8 poäng i snitt mot
  • Memphis Grizzlies: 115.3 poäng i snitt för, 114.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Milwaukee Bucks och Memphis Grizzlies

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Milwaukee Bucks och Memphis Grizzlies:

Datum Resultat
2023-10-11 Memphis Grizzlies 108 – 102 Milwaukee Bucks
2023-04-08 Milwaukee Bucks 114 – 137 Memphis Grizzlies
2022-12-16 Memphis Grizzlies 142 – 101 Milwaukee Bucks
2022-03-27 Memphis Grizzlies 127 – 102 Milwaukee Bucks

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Milwaukee Bucks vs Memphis Grizzlies matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Milwaukee Bucks vs Memphis Grizzlies Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Milwaukee Bucks och Memphis Grizzlies och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Milwaukee Bucks vs Memphis Grizzlies Prognoser

Vår prognos för matchen Milwaukee Bucks vs Memphis Grizzlies som spelas i NBA den 2023-10-21 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Milwaukee Bucks vs Memphis Grizzlies Prognoser

Vår prognos för matchen Milwaukee Bucks vs Memphis Grizzlies som spelas i NBA den 2023-10-21 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Milwaukee Bucks vs Memphis Grizzlies?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Milwaukee Bucks vs Memphis Grizzlies, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Milwaukee Bucks vs Memphis Grizzlies match?