Milwaukee Bucks vs Chicago Bulls

Milwaukee Bucks vs Chicago BullsMilwaukee BucksChicago Bulls

🏀 2023-04-06 – NBA

 

Milwaukee Bucks vs Chicago Bulls Förhandstitt

Matchen Milwaukee Bucks vs Chicago Bulls som spelas i NBA kommer att starta klockan 00:30 GMT tid den 2023-04-06. Hemmalaget kommer med 56 segrar på de 78 senaste matcherna som spelats, medan Chicago Bulls har ett 0.487 procentuellt facit i vinst på de 78 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Milwaukee Bucks med 0 segrar på hemmaplan, medan Chicago Bulls har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Milwaukee Bucks en genomsnittlig poängskillnad på 4 poäng, medan Chicago Bulls har en genomsnittlig poängskillnad på 1.4 poäng:

  • Milwaukee Bucks: 117 poäng i snitt för, 113 poäng i snitt mot
  • Chicago Bulls: 113.6 poäng i snitt för, 112.2 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Milwaukee Bucks och Chicago Bulls

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Milwaukee Bucks och Chicago Bulls:

Datum Resultat
2023-02-17 Chicago Bulls 100 – 112 Milwaukee Bucks
2022-12-29 Chicago Bulls – Milwaukee Bucks
2022-11-24 Milwaukee Bucks 113 – 118 Chicago Bulls
2022-10-12 Chicago Bulls 127 – 104 Milwaukee Bucks

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Milwaukee Bucks vs Chicago Bulls matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Milwaukee Bucks vs Chicago Bulls Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Milwaukee Bucks och Chicago Bulls och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Milwaukee Bucks vs Chicago Bulls Prognoser

Vår prognos för matchen Milwaukee Bucks vs Chicago Bulls som spelas i NBA den 2023-04-06 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Milwaukee Bucks vs Chicago Bulls Prognoser

Vår prognos för matchen Milwaukee Bucks vs Chicago Bulls som spelas i NBA den 2023-04-06 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Milwaukee Bucks vs Chicago Bulls?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Milwaukee Bucks vs Chicago Bulls, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Milwaukee Bucks vs Chicago Bulls match?