Midtjylland vs AGF

Midtjylland vs AGFMidtjyllandAGF

⚽ 2024-05-12 – Superliga

 

Midtjylland vs AGF Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Midtjylland vs AGF Prognoser

Vår förutsägelse för Midtjylland vs AGF matchen som spelas i Superliga den 2024-05-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Midtjylland vs AGF Prognoser

Vår förutsägelse för Midtjylland vs AGF matchen som spelas i Superliga den 2024-05-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Midtjylland vs AGF?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Midtjylland vs AGF rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Midtjylland vs AGF Förhandstitt

Matchen mellan Midtjylland och AGF kommer att ske den 2024-05-12. Mötet i Superliga kommer att starta klockan 16:00 GMT. Laget leds av tränare T. Thomasberg och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan AGF har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Midtjylland – AGF, har Midtjylland 0 segrar hemma, medan AGF har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Midtjylland: n/a
  • för AGF: n/a

Resultat Mellan Midtjylland och AGF

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Midtjylland och AGF:

Datum Resultat
2024-04-07 AGF 0 – 1 Midtjylland
2024-02-25 AGF 2 – 3 Midtjylland
2023-09-03 Midtjylland 1 – 1 AGF
2022-10-09 AGF 0 – 1 Midtjylland

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Midtjylland – AGF.

Vilka är dina kommentarer och tips för Midtjylland vs AGF?