Memphis Grizzlies vs Washington Wizards

Memphis Grizzlies vs Washington WizardsMemphis GrizzliesWashington Wizards

🏀 2024-03-13 – NBA

 

Memphis Grizzlies vs Washington Wizards Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Memphis Grizzlies och Washington Wizards och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Memphis Grizzlies vs Washington Wizards Prognoser

Vår prognos för matchen Memphis Grizzlies vs Washington Wizards som spelas i NBA den 2024-03-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Memphis Grizzlies vs Washington Wizards Prognoser

Vår prognos för matchen Memphis Grizzlies vs Washington Wizards som spelas i NBA den 2024-03-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Memphis Grizzlies vs Washington Wizards?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Memphis Grizzlies vs Washington Wizards, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Memphis Grizzlies vs Washington Wizards Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Memphis Grizzlies vs Washington Wizards som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2024-03-13. Hemmalaget kommer med 22 segrar på de 65 senaste matcherna som spelats, medan Washington Wizards har ett 0.172 procentuellt facit i vinst på de 64 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Memphis Grizzlies med 2 segrar på hemmaplan, medan Washington Wizards har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Memphis Grizzlies en genomsnittlig poängskillnad på -6.7 poäng, medan Washington Wizards har en genomsnittlig poängskillnad på -9.5 poäng:

  • Memphis Grizzlies: 105.8 poäng i snitt för, 112.5 poäng i snitt mot
  • Washington Wizards: 114.4 poäng i snitt för, 123.9 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Memphis Grizzlies och Washington Wizards

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Memphis Grizzlies och Washington Wizards:

Datum Resultat
2023-10-29 Washington Wizards 113 – 106 Memphis Grizzlies
2022-11-14 Washington Wizards 102 – 92 Memphis Grizzlies
2022-11-07 Memphis Grizzlies 103 – 97 Washington Wizards
2022-01-30 Memphis Grizzlies 115 – 95 Washington Wizards

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Memphis Grizzlies vs Washington Wizards matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Memphis Grizzlies vs Washington Wizards match?