Memphis Grizzlies vs Portland Trail Blazers

Memphis Grizzlies vs Portland Trail BlazersMemphis GrizzliesPortland Trail Blazers

🏀 2024-03-02 – NBA

 

Memphis Grizzlies vs Portland Trail Blazers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Memphis Grizzlies och Portland Trail Blazers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Memphis Grizzlies vs Portland Trail Blazers Prognoser

Vår prognos för matchen Memphis Grizzlies vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA den 2024-03-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Memphis Grizzlies vs Portland Trail Blazers Prognoser

Vår prognos för matchen Memphis Grizzlies vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA den 2024-03-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Memphis Grizzlies vs Portland Trail Blazers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Memphis Grizzlies vs Portland Trail Blazers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Memphis Grizzlies vs Portland Trail Blazers Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Memphis Grizzlies vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:00 GMT tid den 2024-03-02. Hemmalaget kommer med 20 segrar på de 59 senaste matcherna som spelats, medan Portland Trail Blazers har ett 0.263 procentuellt facit i vinst på de 57 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Memphis Grizzlies med 1 segrar på hemmaplan, medan Portland Trail Blazers har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Memphis Grizzlies en genomsnittlig poängskillnad på -6.3 poäng, medan Portland Trail Blazers har en genomsnittlig poängskillnad på -9.1 poäng:

  • Memphis Grizzlies: 106.4 poäng i snitt för, 112.7 poäng i snitt mot
  • Portland Trail Blazers: 107.2 poäng i snitt för, 116.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Memphis Grizzlies och Portland Trail Blazers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Memphis Grizzlies och Portland Trail Blazers:

Datum Resultat
2023-11-06 Portland Trail Blazers 100 – 112 Memphis Grizzlies
2023-11-04 Portland Trail Blazers 115 – 113 Memphis Grizzlies
2023-04-05 Memphis Grizzlies 119 – 109 Portland Trail Blazers
2023-02-02 Memphis Grizzlies 112 – 122 Portland Trail Blazers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Memphis Grizzlies vs Portland Trail Blazers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Memphis Grizzlies vs Portland Trail Blazers match?