Memphis Grizzlies vs Minnesota Timberwolves

Memphis Grizzlies vs Minnesota TimberwolvesMemphis GrizzliesMinnesota Timberwolves

🏀 2023-11-27 – NBA

 

Memphis Grizzlies vs Minnesota Timberwolves Förhandstitt

Matchen Memphis Grizzlies vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA kommer att starta klockan 00:00 GMT tid den 2023-11-27. Hemmalaget kommer med 3 segrar på de 15 senaste matcherna som spelats, medan Minnesota Timberwolves har ett 0.733 procentuellt facit i vinst på de 15 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Memphis Grizzlies med 2 segrar på hemmaplan, medan Minnesota Timberwolves har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Memphis Grizzlies en genomsnittlig poängskillnad på -7.5 poäng, medan Minnesota Timberwolves har en genomsnittlig poängskillnad på 6 poäng:

  • Memphis Grizzlies: 106.2 poäng i snitt för, 113.7 poäng i snitt mot
  • Minnesota Timberwolves: 113 poäng i snitt för, 107 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Memphis Grizzlies och Minnesota Timberwolves

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Memphis Grizzlies och Minnesota Timberwolves:

Datum Resultat
2023-02-11 Memphis Grizzlies 128 – 107 Minnesota Timberwolves
2023-01-28 Minnesota Timberwolves 111 – 100 Memphis Grizzlies
2022-12-01 Minnesota Timberwolves 109 – 101 Memphis Grizzlies
2022-11-12 Memphis Grizzlies 114 – 103 Minnesota Timberwolves

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Memphis Grizzlies vs Minnesota Timberwolves matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Memphis Grizzlies vs Minnesota Timberwolves Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Memphis Grizzlies och Minnesota Timberwolves och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Memphis Grizzlies vs Minnesota Timberwolves Prognoser

Vår prognos för matchen Memphis Grizzlies vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA den 2023-11-27 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Memphis Grizzlies vs Minnesota Timberwolves Prognoser

Vår prognos för matchen Memphis Grizzlies vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA den 2023-11-27 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Memphis Grizzlies vs Minnesota Timberwolves?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Memphis Grizzlies vs Minnesota Timberwolves, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Memphis Grizzlies vs Minnesota Timberwolves match?