Memphis Grizzlies vs Milwaukee Bucks

Memphis Grizzlies vs Milwaukee BucksMemphis GrizzliesMilwaukee Bucks

🏀 2023-10-11 – NBA

 

Memphis Grizzlies vs Milwaukee Bucks Förhandstitt

Matchen Memphis Grizzlies vs Milwaukee Bucks som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2023-10-11. Hemmalaget kommer med 1 segrar på de 1 senaste matcherna som spelats, medan Milwaukee Bucks har ett 1 procentuellt facit i vinst på de 1 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Memphis Grizzlies med 2 segrar på hemmaplan, medan Milwaukee Bucks har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Memphis Grizzlies en genomsnittlig poängskillnad på 5 poäng, medan Milwaukee Bucks har en genomsnittlig poängskillnad på 3 poäng:

  • Memphis Grizzlies: 127 poäng i snitt för, 122 poäng i snitt mot
  • Milwaukee Bucks: 105 poäng i snitt för, 102 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Memphis Grizzlies och Milwaukee Bucks

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Memphis Grizzlies och Milwaukee Bucks:

Datum Resultat
2023-04-08 Milwaukee Bucks 114 – 137 Memphis Grizzlies
2022-12-16 Memphis Grizzlies 142 – 101 Milwaukee Bucks
2022-03-27 Memphis Grizzlies 127 – 102 Milwaukee Bucks
2022-01-20 Milwaukee Bucks 126 – 114 Memphis Grizzlies

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Memphis Grizzlies vs Milwaukee Bucks matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Memphis Grizzlies vs Milwaukee Bucks Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Memphis Grizzlies och Milwaukee Bucks och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Memphis Grizzlies vs Milwaukee Bucks Prognoser

Vår prognos för matchen Memphis Grizzlies vs Milwaukee Bucks som spelas i NBA den 2023-10-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Memphis Grizzlies vs Milwaukee Bucks Prognoser

Vår prognos för matchen Memphis Grizzlies vs Milwaukee Bucks som spelas i NBA den 2023-10-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Memphis Grizzlies vs Milwaukee Bucks?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Memphis Grizzlies vs Milwaukee Bucks, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Memphis Grizzlies vs Milwaukee Bucks match?