Manchester United vs West Ham United

Manchester United vs West Ham UnitedManchester UnitedWest Ham United

⚽ 2024-02-04 – Premier League

 

Manchester United vs West Ham United Förhandstitt

Matchen mellan Manchester United och West Ham United kommer att ske den 2024-02-04. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare E. ten Hag och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan West Ham United har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Manchester United – West Ham United, har Manchester United 2 segrar hemma, medan West Ham United har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Manchester United: n/a
  • för West Ham United: n/a

Resultat Mellan Manchester United och West Ham United

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Manchester United och West Ham United:

Datum Resultat
2023-12-23 West Ham United 2 – 0 Manchester United
2023-05-07 West Ham United 1 – 0 Manchester United
2023-03-01 Manchester United 3 – 1 West Ham United
2022-10-30 Manchester United 1 – 0 West Ham United

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Manchester United – West Ham United.

Manchester United vs West Ham United Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Manchester United vs West Ham United Prognoser

Vår förutsägelse för Manchester United vs West Ham United matchen som spelas i Premier League den 2024-02-04 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Manchester United vs West Ham United Prognoser

Vår förutsägelse för Manchester United vs West Ham United matchen som spelas i Premier League den 2024-02-04 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Manchester United vs West Ham United?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Manchester United vs West Ham United rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Manchester United vs West Ham United?