Manchester United vs Fulham

Manchester United vs FulhamManchester UnitedFulham

⚽ 2024-02-24 – Premier League

 

Manchester United vs Fulham Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Manchester United vs Fulham Prognoser

Vår förutsägelse för Manchester United vs Fulham matchen som spelas i Premier League den 2024-02-24 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Manchester United vs Fulham Prognoser

Vår förutsägelse för Manchester United vs Fulham matchen som spelas i Premier League den 2024-02-24 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Manchester United vs Fulham?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Manchester United vs Fulham rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Manchester United vs Fulham Förhandstitt

Matchen mellan Manchester United och Fulham kommer att ske den 2024-02-24. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare E. ten Hag och kommer med 5 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Fulham har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Manchester United – Fulham, har Manchester United 2 segrar hemma, medan Fulham har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Manchester United: n/a
  • för Fulham: n/a

Resultat Mellan Manchester United och Fulham

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Manchester United och Fulham:

Datum Resultat
2023-11-04 Fulham 0 – 1 Manchester United
2023-05-28 Manchester United 2 – 1 Fulham
2023-03-19 Manchester United 3 – 1 Fulham
2022-11-13 Fulham 1 – 2 Manchester United

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Manchester United – Fulham.

Vilka är dina kommentarer och tips för Manchester United vs Fulham?