Manchester City vs Tottenham Hotspur

Manchester City vs Tottenham HotspurManchester CityTottenham Hotspur

⚽ 2023-12-03 – Premier League

 

Manchester City vs Tottenham Hotspur Förhandstitt

Matchen mellan Manchester City och Tottenham Hotspur kommer att ske den 2023-12-03. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 16:30 GMT. Laget leds av tränare Pep Guardiola och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Tottenham Hotspur har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Manchester City – Tottenham Hotspur, har Manchester City 1 segrar hemma, medan Tottenham Hotspur har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Manchester City: E. Haaland(1.08 goals/match);
  • för Tottenham Hotspur: n/a

Resultat Mellan Manchester City och Tottenham Hotspur

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Manchester City och Tottenham Hotspur:

Datum Resultat
2023-02-05 Tottenham Hotspur 1 – 0 Manchester City
2023-01-19 Manchester City 4 – 2 Tottenham Hotspur
2022-02-19 Manchester City 2 – 3 Tottenham Hotspur
2021-08-15 Tottenham Hotspur 1 – 0 Manchester City

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Manchester City – Tottenham Hotspur.

Manchester City vs Tottenham Hotspur Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Manchester City vs Tottenham Hotspur Prognoser

Vår förutsägelse för Manchester City vs Tottenham Hotspur matchen som spelas i Premier League den 2023-12-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Manchester City vs Tottenham Hotspur Prognoser

Vår förutsägelse för Manchester City vs Tottenham Hotspur matchen som spelas i Premier League den 2023-12-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Manchester City vs Tottenham Hotspur?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Manchester City vs Tottenham Hotspur rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Manchester City vs Tottenham Hotspur?