Manchester City vs FC Copenhagen

Manchester City vs FC CopenhagenManchester CityFC Copenhagen

⚽ 2024-03-06 – UEFA Champions League

 

Manchester City vs FC Copenhagen Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Manchester City vs FC Copenhagen Prognoser

Vår förutsägelse för Manchester City vs FC Copenhagen matchen som spelas i UEFA Champions League den 2024-03-06 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Manchester City vs FC Copenhagen Prognoser

Vår förutsägelse för Manchester City vs FC Copenhagen matchen som spelas i UEFA Champions League den 2024-03-06 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Manchester City vs FC Copenhagen?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Manchester City vs FC Copenhagen rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Manchester City vs FC Copenhagen Förhandstitt

Matchen mellan Manchester City och FC Copenhagen kommer att ske den 2024-03-06. Mötet i UEFA Champions League kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare Pep Guardiola och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan FC Copenhagen har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Manchester City – FC Copenhagen, har Manchester City 1 segrar hemma, medan FC Copenhagen har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Manchester City: K. De Bruyne(1 goals/match);E. Haaland(0.83 goals/match);J. Álvarez(1 goals/match);M. Hamilton(1 goals/match);
  • för FC Copenhagen: M. Mattsson(1 goals/match);

Resultat Mellan Manchester City och FC Copenhagen

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Manchester City och FC Copenhagen:

Datum Resultat
2024-02-13 FC Copenhagen 1 – 3 Manchester City
2022-10-11 FC Copenhagen 0 – 0 Manchester City
2022-10-05 Manchester City 5 – 0 FC Copenhagen
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Manchester City – FC Copenhagen.

Vilka är dina kommentarer och tips för Manchester City vs FC Copenhagen?