Mallorca vs Granada

Mallorca vs GranadaMallorcaGranada

⚽ 2024-03-16 – La Liga

 

Mallorca vs Granada Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Mallorca vs Granada Prognoser

Vår förutsägelse för Mallorca vs Granada matchen som spelas i La Liga den 2024-03-16 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Mallorca vs Granada Prognoser

Vår förutsägelse för Mallorca vs Granada matchen som spelas i La Liga den 2024-03-16 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Mallorca vs Granada?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Mallorca vs Granada rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Mallorca vs Granada Förhandstitt

Matchen mellan Mallorca och Granada kommer att ske den 2024-03-16. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 13:00 GMT. Laget leds av tränare J. Aguirre och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Granada har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Mallorca – Granada, har Mallorca 0 segrar hemma, medan Granada har 2 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Mallorca: n/a
  • för Granada: Samu Omorodion(1 goals/match);

Resultat Mellan Mallorca och Granada

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Mallorca och Granada:

Datum Resultat
2023-08-26 Granada 3 – 2 Mallorca
2022-05-07 Mallorca 2 – 6 Granada
2021-12-19 Granada 4 – 1 Mallorca
2020-07-16 Mallorca 1 – 2 Granada

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Mallorca – Granada.

Vilka är dina kommentarer och tips för Mallorca vs Granada?