Malbas vs IK Eos

Malbas vs IK EosMalbasIK Eos

🏀 2024-03-15 – Superettan

 

Malbas vs IK Eos Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Malbas och IK Eos och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Malbas vs IK Eos Prognoser

Vår prognos för matchen Malbas vs IK Eos som spelas i Superettan den 2024-03-15 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Malbas vs IK Eos Prognoser

Vår prognos för matchen Malbas vs IK Eos som spelas i Superettan den 2024-03-15 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Malbas vs IK Eos?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Malbas vs IK Eos, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Malbas vs IK Eos Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Malbas vs IK Eos som spelas i Superettan kommer att starta klockan 18:00 GMT tid den 2024-03-15. Hemmalaget kommer med 11 segrar på de 27 senaste matcherna som spelats, medan IK Eos har ett 0.440 procentuellt facit i vinst på de 25 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Malbas med 0 segrar på hemmaplan, medan IK Eos har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Malbas en genomsnittlig poängskillnad på -3.1 poäng, medan IK Eos har en genomsnittlig poängskillnad på -1.5 poäng:

  • Malbas: 72.7 poäng i snitt för, 75.8 poäng i snitt mot
  • IK Eos: 80.0 poäng i snitt för, 81.5 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Malbas och IK Eos

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Malbas och IK Eos:

Datum Resultat
2024-03-13 IK Eos 83 – 81 Malbas
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Malbas vs IK Eos matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Malbas vs IK Eos match?