Maccabi Tel Aviv vs Zalgiris Kaunas

Maccabi Tel Aviv vs Zalgiris KaunasMaccabi Tel AvivZalgiris Kaunas

🏀 2024-03-07 – Euroleague

 

Maccabi Tel Aviv vs Zalgiris Kaunas Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Maccabi Tel Aviv och Zalgiris Kaunas och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Maccabi Tel Aviv vs Zalgiris Kaunas Prognoser

Vår prognos för matchen Maccabi Tel Aviv vs Zalgiris Kaunas som spelas i Euroleague den 2024-03-07 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Maccabi Tel Aviv vs Zalgiris Kaunas Prognoser

Vår prognos för matchen Maccabi Tel Aviv vs Zalgiris Kaunas som spelas i Euroleague den 2024-03-07 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Maccabi Tel Aviv vs Zalgiris Kaunas?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Maccabi Tel Aviv vs Zalgiris Kaunas, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Maccabi Tel Aviv vs Zalgiris Kaunas Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Maccabi Tel Aviv vs Zalgiris Kaunas som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 19:05 GMT tid den 2024-03-07. Hemmalaget kommer med 12 segrar på de 15 senaste matcherna som spelats, medan Zalgiris Kaunas har ett 0.895 procentuellt facit i vinst på de 19 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Maccabi Tel Aviv med 1 segrar på hemmaplan, medan Zalgiris Kaunas har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Maccabi Tel Aviv en genomsnittlig poängskillnad på 9.7 poäng, medan Zalgiris Kaunas har en genomsnittlig poängskillnad på 12.3 poäng:

  • Maccabi Tel Aviv: 90.0 poäng i snitt för, 80.3 poäng i snitt mot
  • Zalgiris Kaunas: 83.7 poäng i snitt för, 71.4 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Maccabi Tel Aviv och Zalgiris Kaunas

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Maccabi Tel Aviv och Zalgiris Kaunas:

Datum Resultat
2023-12-28 Zalgiris Kaunas 70 – 78 Maccabi Tel Aviv
2023-04-06 Zalgiris Kaunas 68 – 67 Maccabi Tel Aviv
2022-10-06 Maccabi Tel Aviv 84 – 83 Zalgiris Kaunas
2022-02-01 Zalgiris Kaunas 78 – 94 Maccabi Tel Aviv

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Maccabi Tel Aviv vs Zalgiris Kaunas matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Maccabi Tel Aviv vs Zalgiris Kaunas match?