Maccabi Tel Aviv vs Fenerbahce

Maccabi Tel Aviv vs FenerbahceMaccabi Tel AvivFenerbahce

🏀 2024-01-04 – Euroleague

 

Maccabi Tel Aviv vs Fenerbahce Förhandstitt

Matchen Maccabi Tel Aviv vs Fenerbahce som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 17:45 GMT tid den 2024-01-04. Hemmalaget kommer med 2 segrar på de 3 senaste matcherna som spelats, medan Fenerbahce har ett 0.750 procentuellt facit i vinst på de 28 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Maccabi Tel Aviv med 2 segrar på hemmaplan, medan Fenerbahce har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Maccabi Tel Aviv en genomsnittlig poängskillnad på 8.0 poäng, medan Fenerbahce har en genomsnittlig poängskillnad på 11.2 poäng:

  • Maccabi Tel Aviv: 92.3 poäng i snitt för, 84.3 poäng i snitt mot
  • Fenerbahce: 87.1 poäng i snitt för, 75.9 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Maccabi Tel Aviv och Fenerbahce

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Maccabi Tel Aviv och Fenerbahce:

Datum Resultat
2023-11-16 Maccabi Tel Aviv 78 – 73 Fenerbahce
2023-09-15 Fenerbahce 78 – 82 Maccabi Tel Aviv
2023-03-08 Maccabi Tel Aviv 78 – 74 Fenerbahce
2022-10-14 Fenerbahce 86 – 71 Maccabi Tel Aviv

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Maccabi Tel Aviv vs Fenerbahce matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Maccabi Tel Aviv vs Fenerbahce Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Maccabi Tel Aviv och Fenerbahce och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Maccabi Tel Aviv vs Fenerbahce Prognoser

Vår prognos för matchen Maccabi Tel Aviv vs Fenerbahce som spelas i Euroleague den 2024-01-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Maccabi Tel Aviv vs Fenerbahce Prognoser

Vår prognos för matchen Maccabi Tel Aviv vs Fenerbahce som spelas i Euroleague den 2024-01-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Maccabi Tel Aviv vs Fenerbahce?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Maccabi Tel Aviv vs Fenerbahce, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Maccabi Tel Aviv vs Fenerbahce match?