Maccabi Tel Aviv vs Baskonia

Maccabi Tel Aviv vs BaskoniaMaccabi Tel AvivBaskonia

🏀 2023-12-19 – Euroleague

 

Maccabi Tel Aviv vs Baskonia Förhandstitt

Matchen Maccabi Tel Aviv vs Baskonia som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 19:05 GMT tid den 2023-12-19. Hemmalaget kommer med 1 segrar på de 1 senaste matcherna som spelats, medan Baskonia har ett 0.533 procentuellt facit i vinst på de 15 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Maccabi Tel Aviv med 2 segrar på hemmaplan, medan Baskonia har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Maccabi Tel Aviv en genomsnittlig poängskillnad på 20.0 poäng, medan Baskonia har en genomsnittlig poängskillnad på -0.8 poäng:

  • Maccabi Tel Aviv: 94.0 poäng i snitt för, 74.0 poäng i snitt mot
  • Baskonia: 84.2 poäng i snitt för, 85.0 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Maccabi Tel Aviv och Baskonia

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Maccabi Tel Aviv och Baskonia:

Datum Resultat
2023-03-16 Maccabi Tel Aviv 93 – 79 Baskonia
2022-11-03 Baskonia 116 – 87 Maccabi Tel Aviv
2022-03-01 Maccabi Tel Aviv 94 – 93 Baskonia
2021-11-05 Baskonia 69 – 87 Maccabi Tel Aviv

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Maccabi Tel Aviv vs Baskonia matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Maccabi Tel Aviv vs Baskonia Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Maccabi Tel Aviv och Baskonia och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Maccabi Tel Aviv vs Baskonia Prognoser

Vår prognos för matchen Maccabi Tel Aviv vs Baskonia som spelas i Euroleague den 2023-12-19 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Maccabi Tel Aviv vs Baskonia Prognoser

Vår prognos för matchen Maccabi Tel Aviv vs Baskonia som spelas i Euroleague den 2023-12-19 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Maccabi Tel Aviv vs Baskonia?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Maccabi Tel Aviv vs Baskonia, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Maccabi Tel Aviv vs Baskonia match?