Lyon-Villeurbanne vs Anadolu Efes

Lyon-Villeurbanne vs Anadolu EfesLyon-VilleurbanneAnadolu Efes

🏀 2024-03-15 – Euroleague

 

Lyon-Villeurbanne vs Anadolu Efes Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Lyon-Villeurbanne och Anadolu Efes och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Lyon-Villeurbanne vs Anadolu Efes Prognoser

Vår prognos för matchen Lyon-Villeurbanne vs Anadolu Efes som spelas i Euroleague den 2024-03-15 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Lyon-Villeurbanne vs Anadolu Efes Prognoser

Vår prognos för matchen Lyon-Villeurbanne vs Anadolu Efes som spelas i Euroleague den 2024-03-15 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Lyon-Villeurbanne vs Anadolu Efes?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Lyon-Villeurbanne vs Anadolu Efes, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Lyon-Villeurbanne vs Anadolu Efes Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Lyon-Villeurbanne vs Anadolu Efes som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 19:00 GMT tid den 2024-03-15. Hemmalaget kommer med 18 segrar på de 25 senaste matcherna som spelats, medan Anadolu Efes har ett 0.964 procentuellt facit i vinst på de 28 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Lyon-Villeurbanne med 0 segrar på hemmaplan, medan Anadolu Efes har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Lyon-Villeurbanne en genomsnittlig poängskillnad på 6.8 poäng, medan Anadolu Efes har en genomsnittlig poängskillnad på 13.7 poäng:

  • Lyon-Villeurbanne: 84.8 poäng i snitt för, 78.0 poäng i snitt mot
  • Anadolu Efes: 89.0 poäng i snitt för, 75.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Lyon-Villeurbanne och Anadolu Efes

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Lyon-Villeurbanne och Anadolu Efes:

Datum Resultat
2023-10-17 Anadolu Efes 89 – 84 Lyon-Villeurbanne
2023-02-24 Lyon-Villeurbanne 89 – 90 Anadolu Efes
2023-01-06 Anadolu Efes 78 – 72 Lyon-Villeurbanne
2022-02-04 Anadolu Efes 78 – 72 Lyon-Villeurbanne

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Lyon-Villeurbanne vs Anadolu Efes matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Lyon-Villeurbanne vs Anadolu Efes match?