Luton Town vs Sheffield United

Luton Town vs Sheffield UnitedLuton TownSheffield United

⚽ 2024-02-10 – Premier League

 

Luton Town vs Sheffield United Förhandstitt

Matchen mellan Luton Town och Sheffield United kommer att ske den 2024-02-10. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare R. Edwards och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Sheffield United har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Luton Town – Sheffield United, har Luton Town 0 segrar hemma, medan Sheffield United har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Luton Town: n/a
  • för Sheffield United: n/a

Resultat Mellan Luton Town och Sheffield United

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Luton Town och Sheffield United:

Datum Resultat
2023-12-26 Sheffield United 2 – 3 Luton Town
2023-03-11 Sheffield United 0 – 1 Luton Town
2022-08-26 Luton Town 1 – 1 Sheffield United
2022-01-22 Sheffield United 2 – 0 Luton Town

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Luton Town – Sheffield United.

Luton Town vs Sheffield United Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Luton Town vs Sheffield United Prognoser

Vår förutsägelse för Luton Town vs Sheffield United matchen som spelas i Premier League den 2024-02-10 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Luton Town vs Sheffield United Prognoser

Vår förutsägelse för Luton Town vs Sheffield United matchen som spelas i Premier League den 2024-02-10 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Luton Town vs Sheffield United?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Luton Town vs Sheffield United rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Luton Town vs Sheffield United?