Los Angeles Lakers vs Dallas Mavericks

Los Angeles Lakers vs Dallas MavericksLos Angeles LakersDallas Mavericks

🏀 2023-03-18 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Dallas Mavericks Förhandstitt

Matchen Los Angeles Lakers vs Dallas Mavericks som spelas i NBA kommer att starta klockan 03:30 GMT tid den 2023-03-18. Hemmalaget kommer med 34 segrar på de 70 senaste matcherna som spelats, medan Dallas Mavericks har ett 0.5 procentuellt facit i vinst på de 70 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Los Angeles Lakers med 0 segrar på hemmaplan, medan Dallas Mavericks har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Los Angeles Lakers en genomsnittlig poängskillnad på -0.4 poäng, medan Dallas Mavericks har en genomsnittlig poängskillnad på 0.6 poäng:

  • Los Angeles Lakers: 116.6 poäng i snitt för, 117 poäng i snitt mot
  • Dallas Mavericks: 113.9 poäng i snitt för, 113.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Los Angeles Lakers och Dallas Mavericks

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Los Angeles Lakers och Dallas Mavericks:

Datum Resultat
2023-02-26 Dallas Mavericks 108 – 111 Los Angeles Lakers
2023-01-13 Los Angeles Lakers – Dallas Mavericks
2022-12-25 Dallas Mavericks 124 – 115 Los Angeles Lakers
2022-07-17 Dallas Mavericks 84 – 95 Los Angeles Lakers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Los Angeles Lakers vs Dallas Mavericks matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Los Angeles Lakers vs Dallas Mavericks Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Los Angeles Lakers och Dallas Mavericks och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Los Angeles Lakers vs Dallas Mavericks Prognoser

Vår prognos för matchen Los Angeles Lakers vs Dallas Mavericks som spelas i NBA den 2023-03-18 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Los Angeles Lakers vs Dallas Mavericks Prognoser

Vår prognos för matchen Los Angeles Lakers vs Dallas Mavericks som spelas i NBA den 2023-03-18 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Los Angeles Lakers vs Dallas Mavericks?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Los Angeles Lakers vs Dallas Mavericks, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Los Angeles Lakers vs Dallas Mavericks match?