Los Angeles Clippers vs San Antonio Spurs

Los Angeles Clippers vs San Antonio SpursLos Angeles ClippersSan Antonio Spurs

🏀 2023-10-30 – NBA

 

Los Angeles Clippers vs San Antonio Spurs Förhandstitt

Matchen Los Angeles Clippers vs San Antonio Spurs som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:00 GMT tid den 2023-10-30. Hemmalaget kommer med 1 segrar på de 2 senaste matcherna som spelats, medan San Antonio Spurs har ett 0.5 procentuellt facit i vinst på de 2 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Los Angeles Clippers med 2 segrar på hemmaplan, medan San Antonio Spurs har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Los Angeles Clippers en genomsnittlig poängskillnad på 5 poäng, medan San Antonio Spurs har en genomsnittlig poängskillnad på -1.5 poäng:

  • Los Angeles Clippers: 120.5 poäng i snitt för, 115.5 poäng i snitt mot
  • San Antonio Spurs: 122.5 poäng i snitt för, 124 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Los Angeles Clippers och San Antonio Spurs

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Los Angeles Clippers och San Antonio Spurs:

Datum Resultat
2023-01-27 Los Angeles Clippers 138 – 100 San Antonio Spurs
2023-01-21 San Antonio Spurs 126 – 131 Los Angeles Clippers
2022-11-20 Los Angeles Clippers 119 – 97 San Antonio Spurs
2022-11-05 San Antonio Spurs 106 – 113 Los Angeles Clippers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Los Angeles Clippers vs San Antonio Spurs matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Los Angeles Clippers vs San Antonio Spurs Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Los Angeles Clippers och San Antonio Spurs och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Los Angeles Clippers vs San Antonio Spurs Prognoser

Vår prognos för matchen Los Angeles Clippers vs San Antonio Spurs som spelas i NBA den 2023-10-30 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Los Angeles Clippers vs San Antonio Spurs Prognoser

Vår prognos för matchen Los Angeles Clippers vs San Antonio Spurs som spelas i NBA den 2023-10-30 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Los Angeles Clippers vs San Antonio Spurs?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Los Angeles Clippers vs San Antonio Spurs, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Los Angeles Clippers vs San Antonio Spurs match?