Los Angeles Clippers vs New Orleans Pelicans

Los Angeles Clippers vs New Orleans PelicansLos Angeles ClippersNew Orleans Pelicans

🏀 2023-03-26 – NBA

 

Los Angeles Clippers vs New Orleans Pelicans Förhandstitt

Matchen Los Angeles Clippers vs New Orleans Pelicans som spelas i NBA kommer att starta klockan 03:30 GMT tid den 2023-03-26. Hemmalaget kommer med 39 segrar på de 74 senaste matcherna som spelats, medan New Orleans Pelicans har ett 0.493 procentuellt facit i vinst på de 73 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Los Angeles Clippers med 1 segrar på hemmaplan, medan New Orleans Pelicans har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Los Angeles Clippers en genomsnittlig poängskillnad på 0.6 poäng, medan New Orleans Pelicans har en genomsnittlig poängskillnad på 1.2 poäng:

  • Los Angeles Clippers: 112.9 poäng i snitt för, 112.3 poäng i snitt mot
  • New Orleans Pelicans: 114 poäng i snitt för, 112.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Los Angeles Clippers och New Orleans Pelicans

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Los Angeles Clippers och New Orleans Pelicans:

Datum Resultat
2022-10-30 Los Angeles Clippers 91 – 112 New Orleans Pelicans
2022-04-16 Los Angeles Clippers 101 – 105 New Orleans Pelicans
2022-04-04 Los Angeles Clippers 119 – 100 New Orleans Pelicans
2022-01-14 New Orleans Pelicans 113 – 89 Los Angeles Clippers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Los Angeles Clippers vs New Orleans Pelicans matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Los Angeles Clippers vs New Orleans Pelicans Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Los Angeles Clippers och New Orleans Pelicans och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Los Angeles Clippers vs New Orleans Pelicans Prognoser

Vår prognos för matchen Los Angeles Clippers vs New Orleans Pelicans som spelas i NBA den 2023-03-26 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Los Angeles Clippers vs New Orleans Pelicans Prognoser

Vår prognos för matchen Los Angeles Clippers vs New Orleans Pelicans som spelas i NBA den 2023-03-26 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Los Angeles Clippers vs New Orleans Pelicans?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Los Angeles Clippers vs New Orleans Pelicans, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Los Angeles Clippers vs New Orleans Pelicans match?