Los Angeles Clippers vs Houston Rockets

Los Angeles Clippers vs Houston RocketsLos Angeles ClippersHouston Rockets

🏀 2023-01-15 – NBA

 

Los Angeles Clippers vs Houston Rockets Förhandstitt

Matchen Los Angeles Clippers vs Houston Rockets som spelas i NBA kommer att starta klockan 21:00 GMT tid den 2023-01-15. Hemmalaget kommer med 22 segrar på de 43 senaste matcherna som spelats, medan Houston Rockets har ett 0.244 procentuellt facit i vinst på de 41 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Los Angeles Clippers med 1 segrar på hemmaplan, medan Houston Rockets har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Los Angeles Clippers en genomsnittlig poängskillnad på -0.8 poäng, medan Houston Rockets har en genomsnittlig poängskillnad på -7.1 poäng:

  • Los Angeles Clippers: 109.2 poäng i snitt för, 110 poäng i snitt mot
  • Houston Rockets: 109.2 poäng i snitt för, 116.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Los Angeles Clippers och Houston Rockets

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Los Angeles Clippers och Houston Rockets:

Datum Resultat
2022-11-15 Houston Rockets 106 – 122 Los Angeles Clippers
2022-11-03 Houston Rockets 101 – 109 Los Angeles Clippers
2022-11-01 Los Angeles Clippers 95 – 93 Houston Rockets
2022-03-02 Houston Rockets 100 – 113 Los Angeles Clippers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Los Angeles Clippers vs Houston Rockets matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Los Angeles Clippers vs Houston Rockets Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Los Angeles Clippers och Houston Rockets och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Los Angeles Clippers vs Houston Rockets Prognoser

Vår prognos för matchen Los Angeles Clippers vs Houston Rockets som spelas i NBA den 2023-01-15 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Los Angeles Clippers vs Houston Rockets Prognoser

Vår prognos för matchen Los Angeles Clippers vs Houston Rockets som spelas i NBA den 2023-01-15 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Los Angeles Clippers vs Houston Rockets?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Los Angeles Clippers vs Houston Rockets, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Los Angeles Clippers vs Houston Rockets match?