Los Angeles Clippers vs Denver Nuggets

Los Angeles Clippers vs Denver NuggetsLos Angeles ClippersDenver Nuggets

🏀 2024-04-05 – NBA

 

Los Angeles Clippers vs Denver Nuggets Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Los Angeles Clippers och Denver Nuggets och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Los Angeles Clippers vs Denver Nuggets Prognoser

Vår prognos för matchen Los Angeles Clippers vs Denver Nuggets som spelas i NBA den 2024-04-05 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Los Angeles Clippers vs Denver Nuggets Prognoser

Vår prognos för matchen Los Angeles Clippers vs Denver Nuggets som spelas i NBA den 2024-04-05 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Los Angeles Clippers vs Denver Nuggets?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Los Angeles Clippers vs Denver Nuggets, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Los Angeles Clippers vs Denver Nuggets Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Los Angeles Clippers vs Denver Nuggets som spelas i NBA kommer att starta klockan 03:00 GMT tid den 2024-04-05. Hemmalaget kommer med 47 segrar på de 75 senaste matcherna som spelats, medan Denver Nuggets har ett 0.697 procentuellt facit i vinst på de 76 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Los Angeles Clippers med 1 segrar på hemmaplan, medan Denver Nuggets har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Los Angeles Clippers en genomsnittlig poängskillnad på 3.3 poäng, medan Denver Nuggets har en genomsnittlig poängskillnad på 4.7 poäng:

  • Los Angeles Clippers: 116 poäng i snitt för, 112.7 poäng i snitt mot
  • Denver Nuggets: 114.5 poäng i snitt för, 109.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Los Angeles Clippers och Denver Nuggets

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Los Angeles Clippers och Denver Nuggets:

Datum Resultat
2023-12-07 Los Angeles Clippers 111 – 102 Denver Nuggets
2023-11-28 Los Angeles Clippers 104 – 113 Denver Nuggets
2023-11-15 Denver Nuggets 111 – 108 Los Angeles Clippers
2023-10-20 Los Angeles Clippers 90 – 103 Denver Nuggets

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Los Angeles Clippers vs Denver Nuggets matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Los Angeles Clippers vs Denver Nuggets match?