Liverpool vs LASK

Liverpool vs LASKLiverpoolLASK

⚽ 2023-11-30 – UEFA Europa League

 

Liverpool vs LASK Förhandstitt

Matchen mellan Liverpool och LASK kommer att ske den 2023-11-30. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare J. Klopp och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan LASK har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Liverpool – LASK, har Liverpool 0 segrar hemma, medan LASK har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Liverpool: Diogo Jota(1 goals/match);
  • för LASK: n/a

Resultat Mellan Liverpool och LASK

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Liverpool och LASK:

Datum Resultat
2023-09-21 LASK 1 – 3 Liverpool
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Liverpool – LASK.

Liverpool vs LASK Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Liverpool vs LASK Prognoser

Vår förutsägelse för Liverpool vs LASK matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-11-30 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Liverpool vs LASK Prognoser

Vår förutsägelse för Liverpool vs LASK matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-11-30 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Liverpool vs LASK?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Liverpool vs LASK rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Liverpool vs LASK?