Lille vs Olympique Marseille

Lille vs Olympique MarseilleLilleOlympique Marseille

⚽ 2024-04-05 – Ligue 1

 

Lille vs Olympique Marseille Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Lille vs Olympique Marseille Prognoser

Vår förutsägelse för Lille vs Olympique Marseille matchen som spelas i Ligue 1 den 2024-04-05 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Lille vs Olympique Marseille Prognoser

Vår förutsägelse för Lille vs Olympique Marseille matchen som spelas i Ligue 1 den 2024-04-05 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Lille vs Olympique Marseille?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Lille vs Olympique Marseille rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Lille vs Olympique Marseille Förhandstitt

Matchen mellan Lille och Olympique Marseille kommer att ske den 2024-04-05. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare Paulo Fonseca och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Olympique Marseille har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Lille – Olympique Marseille, har Lille 1 segrar hemma, medan Olympique Marseille har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Lille: n/a
  • för Olympique Marseille: n/a

Resultat Mellan Lille och Olympique Marseille

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Lille och Olympique Marseille:

Datum Resultat
2023-11-04 Olympique Marseille 0 – 0 Lille
2023-05-20 Lille 2 – 1 Olympique Marseille
2022-09-10 Olympique Marseille 2 – 1 Lille
2022-01-16 Olympique Marseille 1 – 1 Lille

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Lille – Olympique Marseille.

Vilka är dina kommentarer och tips för Lille vs Olympique Marseille?