Le Havre vs Strasbourg

Le Havre vs StrasbourgLe HavreStrasbourg

⚽ 2024-05-04 – Ligue 1

 

Le Havre vs Strasbourg Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Le Havre vs Strasbourg Prognoser

Vår förutsägelse för Le Havre vs Strasbourg matchen som spelas i Ligue 1 den 2024-05-04 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Le Havre vs Strasbourg Prognoser

Vår förutsägelse för Le Havre vs Strasbourg matchen som spelas i Ligue 1 den 2024-05-04 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Le Havre vs Strasbourg?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Le Havre vs Strasbourg rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Le Havre vs Strasbourg Förhandstitt

Matchen mellan Le Havre och Strasbourg kommer att ske den 2024-05-04. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 13:00 GMT. Laget leds av tränare L. Elsner och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Strasbourg har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Le Havre – Strasbourg, har Le Havre 0 segrar hemma, medan Strasbourg har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Le Havre: n/a
  • för Strasbourg: n/a

Resultat Mellan Le Havre och Strasbourg

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Le Havre och Strasbourg:

Datum Resultat
2024-02-07 Strasbourg 3 – 1 Le Havre
2023-12-10 Strasbourg 2 – 1 Le Havre
2017-04-28 Strasbourg 2 – 0 Le Havre
2016-11-29 Le Havre 0 – 1 Strasbourg

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Le Havre – Strasbourg.

Vilka är dina kommentarer och tips för Le Havre vs Strasbourg?