LASK vs Union Saint-Gilloise

LASK vs Union Saint-GilloiseLASKUnion Saint-Gilloise

⚽ 2023-11-09 – UEFA Europa League

 

LASK vs Union Saint-Gilloise Förhandstitt

Matchen mellan LASK och Union Saint-Gilloise kommer att ske den 2023-11-09. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 17:45 GMT. Laget leds av tränare T. Sageder och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Union Saint-Gilloise har 5 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan LASK – Union Saint-Gilloise, har LASK 0 segrar hemma, medan Union Saint-Gilloise har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för LASK: n/a
  • för Union Saint-Gilloise: D. Eckert Ayensa(1 goals/match);

Resultat Mellan LASK och Union Saint-Gilloise

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan LASK och Union Saint-Gilloise:

Datum Resultat
2023-10-26 Union Saint-Gilloise 2 – 1 LASK
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan LASK – Union Saint-Gilloise.

LASK vs Union Saint-Gilloise Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

LASK vs Union Saint-Gilloise Prognoser

Vår förutsägelse för LASK vs Union Saint-Gilloise matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-11-09 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

LASK vs Union Saint-Gilloise Prognoser

Vår förutsägelse för LASK vs Union Saint-Gilloise matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-11-09 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på LASK vs Union Saint-Gilloise?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen LASK vs Union Saint-Gilloise rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för LASK vs Union Saint-Gilloise?