Las Palmas vs Osasuna

Las Palmas vs OsasunaLas PalmasOsasuna

⚽ 2024-02-25 – La Liga

 

Las Palmas vs Osasuna Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Las Palmas vs Osasuna Prognoser

Vår förutsägelse för Las Palmas vs Osasuna matchen som spelas i La Liga den 2024-02-25 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Las Palmas vs Osasuna Prognoser

Vår förutsägelse för Las Palmas vs Osasuna matchen som spelas i La Liga den 2024-02-25 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Las Palmas vs Osasuna?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Las Palmas vs Osasuna rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Las Palmas vs Osasuna Förhandstitt

Matchen mellan Las Palmas och Osasuna kommer att ske den 2024-02-25. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 17:30 GMT. Laget leds av tränare García Pimienta och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Osasuna har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Las Palmas – Osasuna, har Las Palmas 2 segrar hemma, medan Osasuna har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Las Palmas: n/a
  • för Osasuna: n/a

Resultat Mellan Las Palmas och Osasuna

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Las Palmas och Osasuna:

Datum Resultat
2023-11-11 Osasuna 1 – 1 Las Palmas
2019-05-25 Osasuna 2 – 0 Las Palmas
2019-01-12 Las Palmas 4 – 1 Osasuna
2017-03-05 Las Palmas 5 – 2 Osasuna

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Las Palmas – Osasuna.

Vilka är dina kommentarer och tips för Las Palmas vs Osasuna?