Lahti vs Mariehamn

Lahti vs MariehamnLahtiMariehamn

⚽ 2024-05-12 – Veikkausliiga

 

Lahti vs Mariehamn Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Lahti vs Mariehamn Prognoser

Vår förutsägelse för Lahti vs Mariehamn matchen som spelas i Veikkausliiga den 2024-05-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Lahti vs Mariehamn Prognoser

Vår förutsägelse för Lahti vs Mariehamn matchen som spelas i Veikkausliiga den 2024-05-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Lahti vs Mariehamn?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Lahti vs Mariehamn rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Lahti vs Mariehamn Förhandstitt

Matchen mellan Lahti och Mariehamn kommer att ske den 2024-05-12. Mötet i Veikkausliiga kommer att starta klockan 15:30 GMT. Laget leds av tränare T. Lindberg och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Mariehamn har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Lahti – Mariehamn, har Lahti 0 segrar hemma, medan Mariehamn har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Lahti: n/a
  • för Mariehamn: n/a

Resultat Mellan Lahti och Mariehamn

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Lahti och Mariehamn:

Datum Resultat
2023-10-08 Mariehamn 0 – 0 Lahti
2023-07-23 Lahti 0 – 2 Mariehamn
2023-04-16 Mariehamn 2 – 3 Lahti
2022-09-18 Mariehamn 6 – 0 Lahti

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Lahti – Mariehamn.

Vilka är dina kommentarer och tips för Lahti vs Mariehamn?