KFUM Kalmar vs Eskilstuna

KFUM Kalmar vs EskilstunaKFUM KalmarEskilstuna

🏀 2024-01-13 – Superettan

 

KFUM Kalmar vs Eskilstuna Förhandstitt

Matchen KFUM Kalmar vs Eskilstuna som spelas i Superettan kommer att starta klockan 15:00 GMT tid den 2024-01-13. Hemmalaget kommer med 4 segrar på de 15 senaste matcherna som spelats, medan Eskilstuna har ett 0.143 procentuellt facit i vinst på de 14 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi KFUM Kalmar med 0 segrar på hemmaplan, medan Eskilstuna har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har KFUM Kalmar en genomsnittlig poängskillnad på -7.1 poäng, medan Eskilstuna har en genomsnittlig poängskillnad på -16.8 poäng:

  • KFUM Kalmar: 75.4 poäng i snitt för, 82.5 poäng i snitt mot
  • Eskilstuna: 72.5 poäng i snitt för, 89.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan KFUM Kalmar och Eskilstuna

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan KFUM Kalmar och Eskilstuna:

Datum Resultat
2023-10-01 Eskilstuna 79 – 66 KFUM Kalmar
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för KFUM Kalmar vs Eskilstuna matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

KFUM Kalmar vs Eskilstuna Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan KFUM Kalmar och Eskilstuna och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

KFUM Kalmar vs Eskilstuna Prognoser

Vår prognos för matchen KFUM Kalmar vs Eskilstuna som spelas i Superettan den 2024-01-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

KFUM Kalmar vs Eskilstuna Prognoser

Vår prognos för matchen KFUM Kalmar vs Eskilstuna som spelas i Superettan den 2024-01-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på KFUM Kalmar vs Eskilstuna?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen KFUM Kalmar vs Eskilstuna, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för KFUM Kalmar vs Eskilstuna match?