KFUM Fryshuset vs Eskilstuna

KFUM Fryshuset vs EskilstunaKFUM FryshusetEskilstuna

🏀 2024-03-16 – Superettan

 

KFUM Fryshuset vs Eskilstuna Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan KFUM Fryshuset och Eskilstuna och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

KFUM Fryshuset vs Eskilstuna Prognoser

Vår prognos för matchen KFUM Fryshuset vs Eskilstuna som spelas i Superettan den 2024-03-16 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

KFUM Fryshuset vs Eskilstuna Prognoser

Vår prognos för matchen KFUM Fryshuset vs Eskilstuna som spelas i Superettan den 2024-03-16 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på KFUM Fryshuset vs Eskilstuna?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen KFUM Fryshuset vs Eskilstuna, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

KFUM Fryshuset vs Eskilstuna Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen KFUM Fryshuset vs Eskilstuna som spelas i Superettan kommer att starta klockan 13:00 GMT tid den 2024-03-16. Hemmalaget kommer med 14 segrar på de 26 senaste matcherna som spelats, medan Eskilstuna har ett 0.292 procentuellt facit i vinst på de 24 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi KFUM Fryshuset med 0 segrar på hemmaplan, medan Eskilstuna har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har KFUM Fryshuset en genomsnittlig poängskillnad på 0.2 poäng, medan Eskilstuna har en genomsnittlig poängskillnad på -10.1 poäng:

  • KFUM Fryshuset: 87.0 poäng i snitt för, 86.8 poäng i snitt mot
  • Eskilstuna: 75.9 poäng i snitt för, 86.0 poäng i snitt mot

Resultat Mellan KFUM Fryshuset och Eskilstuna

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan KFUM Fryshuset och Eskilstuna:

Datum Resultat
2024-01-10 Eskilstuna 83 – 105 KFUM Fryshuset
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för KFUM Fryshuset vs Eskilstuna matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för KFUM Fryshuset vs Eskilstuna match?