Juventus vs Milan

Juventus vs MilanJuventusMilan

⚽ 2024-04-27 – Serie A

 

Juventus vs Milan Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Juventus vs Milan Prognoser

Vår förutsägelse för Juventus vs Milan matchen som spelas i Serie A den 2024-04-27 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Juventus vs Milan Prognoser

Vår förutsägelse för Juventus vs Milan matchen som spelas i Serie A den 2024-04-27 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Juventus vs Milan?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Juventus vs Milan rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Juventus vs Milan Förhandstitt

Matchen mellan Juventus och Milan kommer att ske den 2024-04-27. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 16:00 GMT. Laget leds av tränare M. Allegri och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Milan har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Juventus – Milan, har Juventus 0 segrar hemma, medan Milan har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Juventus: n/a
  • för Milan: n/a

Resultat Mellan Juventus och Milan

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Juventus och Milan:

Datum Resultat
2023-10-22 Milan 0 – 1 Juventus
2023-05-28 Juventus 0 – 1 Milan
2022-10-08 Milan 2 – 0 Juventus
2022-01-23 Milan 0 – 0 Juventus

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Juventus – Milan.

Vilka är dina kommentarer och tips för Juventus vs Milan?