Juventus vs Internazionale

Juventus vs InternazionaleJuventusInternazionale

⚽ 2023-11-26 – Serie A

 

Juventus vs Internazionale Förhandstitt

Matchen mellan Juventus och Internazionale kommer att ske den 2023-11-26. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 19:45 GMT. Laget leds av tränare M. Allegri och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Internazionale har 5 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Juventus – Internazionale, har Juventus 1 segrar hemma, medan Internazionale har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Juventus: n/a
  • för Internazionale: L. Martínez(1.09 goals/match);

Resultat Mellan Juventus och Internazionale

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Juventus och Internazionale:

Datum Resultat
2023-04-26 Internazionale 1 – 0 Juventus
2023-04-04 Juventus 1 – 1 Internazionale
2023-03-19 Internazionale 0 – 1 Juventus
2022-11-06 Juventus 2 – 0 Internazionale

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Juventus – Internazionale.

Juventus vs Internazionale Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Juventus vs Internazionale Prognoser

Vår förutsägelse för Juventus vs Internazionale matchen som spelas i Serie A den 2023-11-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Juventus vs Internazionale Prognoser

Vår förutsägelse för Juventus vs Internazionale matchen som spelas i Serie A den 2023-11-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Juventus vs Internazionale?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Juventus vs Internazionale rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Juventus vs Internazionale?